Графік роботи
ПН-ПТ: 9:00 - 18:00 | СБ-НД: вихідний
Мінімальне замовлення - 50 грн

Настоянка воскової молі (50 мл)

  • Настоянка воскової молі (50 мл)
  • Код товару: 693601
  • Наявність: Продано
  • 127 грн
Дізнатись оптову ціну

 

Дізнайтесь більше про даний товар у нашій групі Viber
Дізнайтесь більше про даний товар в нашому каналі Telegram

 

Гусениці - велика шкода для пасічників. Вони поїдають "золотий" запас суші, харчуючись на початкових стадіях розвитку воском. Вона сприяє лікуванню багатьох хвороб і використовується для профілактики серйозних недуг з 17-го століття.

Показання та рекомендації до застосування:

Захворювання дихальної системи. В першу чергу купити настоянку личинок воскової молі рекомендується для лікування туберкульозу та захворювань дихальної системи. Паличка Коха знаходиться у воскоподібній оболонці, яка захищає її від впливу антибіотиків. Завдяки настоянці і змісту в ній ферментів можна зруйнувати цю оболонку і бактерія стане вразливою. Це істотно полегшує лікування туберкульозу.

Також настойку застосовують при грибкових захворюваннях легенів, для загоєння туберкульозних каверн, позалегеневих туберкульозних патологій: нирок, кісток і суглобів, кишечника, лімфатичних вузлів. Корисна настоянка і при інших захворюваннях органів дихання, зокрема, при бронхітах і бронхіальній астмі, пневмонії, бронхоспазме, астматичному бронхіті. Після застосування настойки спостерігається зникнення хрипів, поліпшення дренажної функції бронхів, зменшення запалення, усунення бронхоспазму.

Серцево-судинні захворювання. Настоянку личинок воскової молі використовують для профілактики і лікування стенокардії, кардіосклерозу, хронічної коронарної недостатності, інфаркту міокарда. Після прийому спостерігалося зменшення нападів стенокардії, задишки, поліпшення показників електрокардіограми.

Для літніх людей. Рекомендується купити настойку воскової молі літнім людям. Вона допомагає впоратися з негативним впливом вікових змін в організмі. Наприклад, після 10 днів прийому спостерігалося стійке зниження артеріального тиску. Відзначається також кардіопротекторна дію настоянки і уповільнення розвитку атеросклерозу. Після перенесеного інфаркту застосування настойки сприяє розсмоктуванню рубців міокарда.

Обмін речовин. Настоянка личинок воскової молі надає істотну допомогу при порушенні обміну речовин. У ній міститься лейцин, завдяки чому вона сприяє зниженню рівня цукру в крові. Метіонін, що входить до складу настойки, допомагає запобігти відкладення жирів в клітинах печінки і стінках судин.

Акушерство і гінекологія. В акушерстві та гінекології настоянка личинок воскової молі застосовується при токсикозах, безплідді, клімактеричних порушеннях. Після прийому препарату психічний стан жінок нормалізувався, спостерігалося відновлення структури клітин ендометрія, поліпшення мікроциркуляції крові.

Андрологія. Використовують настоянку воскової молі і в андрології для збільшення рухливості сперматозоїдів і зниження ризику розвитку безпліддя, а також для профілактики і лікування простатиту, аденоми простати, імпотенції.

Імунітет. Настоянка личинок воскової молі буде корисна тим, хто хоче зміцнити імунітет, підвищити захисні сили організму і опірність бактеріальних і вірусних інфекцій. Настоянка молі містить біофлавоноїди і лізин, тому її прийом рекомендується під час епідемій грипу і ГРВІ.

Рекомендації:

Для посилення ефекту рекомендується комплексний прийом настоянки личинок воскової молі та інших продуктів бджільництва: перги, пилку, меду, маточного молочка.

Протипоказання:

Не рекомендується приймати дітям до 1 року; Дітям у віці 1-3 років тільки під наглядом лікаря; Індивідуальна непереносимість (алергія); Загострення виразкової хвороби шлунка, гострий гепатит і панкреатит.

У нас Ви можете купити настоянку воскової молі за доступною ціною оптом чи уроздріб від надійного виробника та зі швидкою доставкою по Україні.

Написати відгук

Примітка: HTML не опрацьовується!
    Поганий           Хороший

Популярні

Шунгітове мило
Шунгітове мило

143 грн 199 грн

Дізнатись оптову ціну
Чай Детокс Формула послаблюючий (м'якої дії) 100 г
Чай Детокс Формула послаблюючий (м'якої дії) 100 г

195 грн

Дізнатись оптову ціну
Чай Кратом 20 г Maengda white
Чай Кратом 20 г Maengda white

145 грн

Дізнатись оптову ціну
Псиліум - роздратований кишечник (90 капсул)
Псиліум - роздратований кишечник (90 капсул)

169 грн

Дізнатись оптову ціну

 

Доставка по усіх регіонах України: Вінниця та Вінницька область, Луцьк та Волинська область, Дніпро і Дніпропетровська область, Житомир та Житомирська область, Ужгород та Закарпатська область, Запоріжжя та Запорізька область, Івано-Франківськ та Івано-Франківська область, Київ і Київська область, Кропивницький (колиш. Кіровоград) та Кіровоградська область, Львів і Львівська область, Миколаїв і Миколаївська область, Одеса та Одеська область, Полтава і Полтавська область, Рівне та Рівненська область, Суми і Сумська область, Тернопіль та Тернопільська область, Харків і Харківська область, Херсон і Херсонська область, Хмельницький та Хмельницька область, Черкаси і Черкаська область, Чернігів та Чернігівська область, Чернівці та Чернівецька область.



Рейтинг: 5.0 з 5 (голосів: 5)

Top