Рослинна клітковина з зародків пшениці 190 г
Вживання клітковини зародків пшениці в їжу, відновлює енергетичний баланс, регулює найважливіші функції організму, допомагає протистояти важким захворюванням, несприятливих умов навколишнього середовища (радіаційне і хімічне забруднення, стреси), надає омолоджуючу і тонізуючу дію на людину, нормалізує обмін речовин, усуває симптоми хронічної втоми , підвищує захисні сили організму. У клітковині зародків пшениці представлені в високих концентраціях органічний селен і каротиноїди, які володіють антиоксидантними властивостями і захищають організм від дії вільних радикалів. Регулярне вживання клітковини зародків пшениці попереджає поява новоутворень, зміцнює капіляри, покращує стан шкіри і колір обличчя, уповільнює процеси старіння.
Властивості:
- є відмінним засобом для схуднення;
- знижує ожиріння;
- нормалізує вагу і сприяє активному довголіттю;
- сприяє поліпшенню стану шкіри;
- прискорює регенерацію тканини;
- покращує ріст волосся і нігтів;
- незамінна для збереження зору і сильного імунітету;
- підвищує опірність організму до інфекційних захворювань і попереджає виникнення атеросклерозу;
- сприяє очищенню організму від жовчних кислот, токсинів, виведенню нітратів, які потрапляють в організм при вживанні овочів і фруктів;
- відновлює енергетичний баланс;
- регулює найважливіші функції організму;
- допомагає протистояти важким захворюванням, несприятливих умов навколишнього середовища;
- надає омолоджуючу і тонізуючу дію;
- нормалізує обмін речовин;
- усуває симптоми хронічної втоми;
- підвищує захисні сили організму.
Рекомендовано вживати як дієтичну добавку до раціону харчування для нормалізації травлення і роботи шлунково-кишкового тракту, для зниження рівня цукру в крові, для зменшення ймовірності утворення тромбів, нормалізації обміну речовин і рівня холестерину в крові, підвищення імунітету і захисних сил організму, поліпшення загального стану організму, профілактики серцево-судинних захворювань, нормалізації роботи передміхурової залози, для виведення токсичних речовин з організму, попередження раку товстої кишки, профілактики дисбактеріозу та нормалізації гормонального балансу, спортсменам - для набору м'язової маси.
Спосіб застосування:
Клітковину зародків пшениці можна додавати в будь-які перші і другі страви, гарніри, овочеві і фруктові салати, в сир, молоко, кефір, йогурти, соки і фруктові пюре, десерти, при випічці домашньої здоби і хліба. Дорослим: по 1-2 ст. ложці в день.
Застереження:
З обережністю вживати при виразковій хворобі шлунка і 12-ти палої кишки, захворюваннях нирок і схильності до діареї.
Умови та термін зберігання: зберігати в упаковці виробника.
Форма випуску: упаковка 190 г
Інтернет-магазин "Фітодар" пропонує купити Рослинну клітковину з зародків пшениці 190 г. Ми гарантуємо високу якість та вигідні ціни.
Популярні
Пульсоксиметр BOXYM oFit-2 Pulse Oximeter Oled - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА
399.00 грн. 650.00 грн.