Графік роботи
ПН-ПТ: 9:00 - 18:00 | СБ-НД: вихідний
Мінімальне замовлення - 50 грн

Натуральний цілющий чай "Карпатський дух" (50 г)

  • Натуральний цілющий чай "Карпатський дух" (50 г)
  • Код товару: 900001057
  • Наявність: На складі
  • 53 грн
Дізнатись оптову ціну

 

Дізнайтесь більше про даний товар у нашій групі Viber
Дізнайтесь більше про даний товар в нашому каналі Telegram

 

Чай нашого виробництва - дарунок Карпатських гір та лісів. Багатогранно цілющий і смачний Карпатський чай виробництва "Фітодар" - це те, що дарує справжню насолоду та незабутній післясмак. Трави та квіти, вирощені біля підніжжя Карпатських гір, збираються вручну, а збори складаються за старовинними рецептами.

  • Гінкго білоба бореться з процесом розвитку ракових клітин завдяки речовинам, що входять до складу рослини. Чай і препарати з білоба допомагають повернути шкірі молодість і пружність, навіть позбавляють від мімічних зморшок і пігментації.
  • Чай на основі безсмертника п'ють, як засоби, що підвищують функціональну активність печінкових клітин, для позбавлення від інфекційних та вірусних токсинів, продуктів метаболізму.
  • Чай з квітів бузини посилює дію жарознижуючих препаратів, прискорює реакцію організму у вигляді характерного потовиділення. Подібна дія відбувається завдяки високій концентрації глікозиду в складі. Високий вміст рутину сприяє зміцненню стінок судин, чинить сприятливу дію на серцево-судинну систему в цілому. При застуді надає розріджуючу і пом'якшувальну дію при наявності сухого кашлю.
  • М'ята покращує травлення; є заспокійливим і болезаспокійливим засобом; позбавляє від безсоння; має протизапальну дію;
  • У складі плодів червоної горобини містяться всі необхідні для життєдіяльності організму людини елементи. Чай з горобини корисний при анемії, загальної слабкості організму, при зниженій кислотності і геморої, а також при болючій і надмірно рясній менструації. Сухі ягоди горобини зупиняють процес бродіння і гниття в кишечнику, також допомагають при сильних простудних захворюваннях, а також як засіб, що відновлює після пережитої застуди.
  • Шипшина гальмує процеси старіння, покращуючи серцево-судинну діяльність, нормалізує рівень цукру та стимулює сечовипускання.
  • Чай з додаванням кореню дивосилу сприяє покращенню роботи печінки, жовчного міхура, дихальної системи. Також зміцнює імунну систему, має відхаркувальну дію.
  • Чай з каркаде нормалізує водний баланс, усуває інтоксикацію організму, сприяє виведенню важких металів, а також допомагає стабілізувати нервову систему під час стресів.


Склад:
 листя гінкго, квіти безсмертника, каркаде, листя м'яти, плоди горобини червоної, бузини, шкірка шипшини, корінь дивосилу.
Вага: 50 г
Смакуйте на здоров'я!

В нашому магазині ви можете придбати натуральний цілющий чай "Карпатський дух" (50 г) від надійного виробника оптом чи вроздріб з доставкою по Україні і світу.

Написати відгук

Примітка: HTML не опрацьовується!
    Поганий           Хороший

Популярні

Шунгітове мило
Шунгітове мило

143 грн 199 грн

Дізнатись оптову ціну
Чай Детокс Формула послаблюючий (м'якої дії) 100 г
Чай Детокс Формула послаблюючий (м'якої дії) 100 г

195 грн

Дізнатись оптову ціну
Чай Кратом 20 г Maengda white
Чай Кратом 20 г Maengda white

145 грн

Дізнатись оптову ціну
Псиліум - роздратований кишечник (90 капсул)
Псиліум - роздратований кишечник (90 капсул)

169 грн

Дізнатись оптову ціну

 

Доставка по усіх регіонах України: Вінниця та Вінницька область, Луцьк та Волинська область, Дніпро і Дніпропетровська область, Житомир та Житомирська область, Ужгород та Закарпатська область, Запоріжжя та Запорізька область, Івано-Франківськ та Івано-Франківська область, Київ і Київська область, Кропивницький (колиш. Кіровоград) та Кіровоградська область, Львів і Львівська область, Миколаїв і Миколаївська область, Одеса та Одеська область, Полтава і Полтавська область, Рівне та Рівненська область, Суми і Сумська область, Тернопіль та Тернопільська область, Харків і Харківська область, Херсон і Херсонська область, Хмельницький та Хмельницька область, Черкаси і Черкаська область, Чернігів та Чернігівська область, Чернівці та Чернівецька область.



Рейтинг: 5.0 з 5 (голосів: 5)

Top