Графік роботи
ПН-ПТ: 9:00 - 18:00 | СБ-НД: вихідний
Мінімальне замовлення - 50 грн

Горіхова шоколадна паста 200 г

  • Код товару: paste-68092
  • Наявність: На складі
  • 252 грн
Дізнатись оптову ціну

 

Дізнайтесь більше про даний товар у нашій групі Viber
Дізнайтесь більше про даний товар в нашому каналі Telegram

 

Вага: 200 г

Шоколадна паста Горіхова на основі меду і какао з додаванням горіхової суміші — продукт з насиченим смаком і поліпшеним складом за рахунок використання декількох сортів горіхів. Ми використовуємо тільки натуральні компоненти і продаємо свіжоприготовані продукти, тому рекомендуємо вам уважно стежити за терміном зберігання, що зазначений на упаковці. Завдяки суміші горіхів шоколадна паста містить:

  • незамінні жирні кислоти, ненасичені жирні кислоти, і, звичайно Омегу-3;
  • велику кількість мінералів, включаючи кальцій і селен, який необхідний для нормальної роботи щитовидної залози;
  • вітаміни, в першу чергу групи В, включаючи фолієву кислоту, а також вітамін Е.

Крім того, горіхи мають низький глікемічний індекс, що може бути справді важливо для тих, хто перебуває в процесі зменшення споживання цукру в щоденному раціоні.

За рахунок свого багатого смаку шоколадна паста Горіхова також відмінно підходить для приготування домашніх солодощів. Наприклад, улюблене багатьма печиво «Горішки» можна наповнювати не як прийнято вареним згущеним молоком, а нашою пастою. Для приготування цього печива вам в першу чергу знадобиться спеціальний пристрій — форма, щоб випікати порожні половинки майбутнього печива. Для тіста візьміть:

  • 200 грам вершкового масла;
  • 100 грам цукру;
  • 2 яйця;
  • 3 склянки борошна;
  • 0,5 чайної ложки соди і оцет, щоб її погасити;
  • щіпку солі.

Масло кімнатної температури слід розтерти з цукром і сіллю, потім додати яйця й соду, що вже погашена оцтом, перемішати й почати вимішувати тісто, поступово додаючи борошно. З готового тіста сформувати кульки, розподілити їх на формі й випікати відповідно до інструкції. Після того, коли готові половинки печива охолонуть, слід наповнити кожну з них Горіховою шоколадною пастою та поєднати між собою. Завдяки тому, що паста не піддається дії високих температур, вона зберігає всі якості натурального продукту.

Незважаючи на те, що наша шоколадна паста по своїй користі значно перевершує продукцію мас-маркету, не варто їй зловживати. Слід також пам'ятати, що горіхи містять велику кількість рослинних жирів, які більш корисні ніж тваринні, але безконтрольне їх вживання може посилити проблеми із зайвою вагою, а в окремих випадках навіть призвести до порушення жирового обміну.

Написати відгук

Примітка: HTML не опрацьовується!
    Поганий           Хороший

Популярні

Шунгітове мило
Шунгітове мило

143 грн 199 грн

Дізнатись оптову ціну
Чай Детокс Формула послаблюючий (м'якої дії) 100 г
Чай Детокс Формула послаблюючий (м'якої дії) 100 г

195 грн

Дізнатись оптову ціну
Чай Кратом 20 г Maengda white
Чай Кратом 20 г Maengda white

145 грн

Дізнатись оптову ціну
Псиліум - роздратований кишечник (90 капсул)
Псиліум - роздратований кишечник (90 капсул)

169 грн

Дізнатись оптову ціну

 

Доставка по усіх регіонах України: Вінниця та Вінницька область, Луцьк та Волинська область, Дніпро і Дніпропетровська область, Житомир та Житомирська область, Ужгород та Закарпатська область, Запоріжжя та Запорізька область, Івано-Франківськ та Івано-Франківська область, Київ і Київська область, Кропивницький (колиш. Кіровоград) та Кіровоградська область, Львів і Львівська область, Миколаїв і Миколаївська область, Одеса та Одеська область, Полтава і Полтавська область, Рівне та Рівненська область, Суми і Сумська область, Тернопіль та Тернопільська область, Харків і Харківська область, Херсон і Херсонська область, Хмельницький та Хмельницька область, Черкаси і Черкаська область, Чернігів та Чернігівська область, Чернівці та Чернівецька область.



Рейтинг: 5.0 з 5 (голосів: 5)

Top