Графік роботи
ПН-ПТ: 9:00 - 18:00 | СБ-НД: вихідний
Мінімальне замовлення - 50 грн

Американський бад Артритозамін №60 Healthyway Production

  • Американський бад Артритозамін №60 Healthyway Production
  • Код товару: 9000690
  • Наявність: На складі
  • 559 грн

  • 524 грн
Дізнатись оптову ціну

 

Дізнайтесь більше про даний товар у нашій групі Viber
Дізнайтесь більше про даний товар в нашому каналі Telegram

 

Артритозамін - це препарат, який відновлює хрящову тканину при запально-дегенеративних захворюваннях суглобів та хребта (артрити, артрози, остеохондрози), надає профілактичну та реабілітаційну дії при дегенеративно-дистрофічних захворюваннях опорно-рухового апарату, підвищує стійкість хрящової тканини при великих фізичних навантаженнях на суглоби, прискорює одужання після переломів кісток та спортивних травм.

Даний засіб виготовлений з натуральних компонентів. Вони в комплексі сприяють усуненню болю, набряку, запалення, скутість суглобів, відновлюють регенерацію клітин, надають антибактеріальну, протизапальну та антиоксидантну дії, підтримують здоровий стан шкіри. Також його вживають при підвищеному функціональному навантаженні.

Дієтична добавки виготовлена в США і є 100% оригінальною.


Склад 1 таблетки: глюкозаміну сульфат (з 656,2 мг) - 500 мг; хондроїтину сульфат (з 235,3 мг) - 200 мг; метілсульфонілметан (ЧСЧ) - 500 мг; вітамін Е - 10 МО; босвеллії екстракт - 20 мг; турмерика екстракт - 100 мг; виноградних кісточок екстракт - 10 мг.

Спосіб застосування:  для профілактичного лікування приймати по 1 таблетці 2 рази в день під час їди при вазі 65 кг протягом двох місяців 2 рази на рік. При вазі 65 кг і вище, а також при наявності виражених болів в суглобах дозу можна підвищити до 3-4 таблеток на добу за 2-3 прийоми. При загостренні захворювання тривалість лікування визначає лікар.

Протипоказання: діти до 12 років, люди з індивідуальною непереносимістю компонентів продукту.

Форма випуску: таблетки.

60 таблеток.



У нас ви можете купити Американський бад Артритозамін №60 Healthyway Production 100% оригінал за доступною ціною та з доставкою по всій Україні.

Написати відгук

Примітка: HTML не опрацьовується!
    Поганий           Хороший

Популярні

Шунгітове мило
Шунгітове мило

143 грн 199 грн

Дізнатись оптову ціну
Чай Детокс Формула послаблюючий (м'якої дії) 100 г
Чай Детокс Формула послаблюючий (м'якої дії) 100 г

195 грн

Дізнатись оптову ціну
Чай Кратом 20 г Maengda white
Чай Кратом 20 г Maengda white

145 грн

Дізнатись оптову ціну
Псиліум - роздратований кишечник (90 капсул)
Псиліум - роздратований кишечник (90 капсул)

169 грн

Дізнатись оптову ціну

 

Доставка по усіх регіонах України: Вінниця та Вінницька область, Луцьк та Волинська область, Дніпро і Дніпропетровська область, Житомир та Житомирська область, Ужгород та Закарпатська область, Запоріжжя та Запорізька область, Івано-Франківськ та Івано-Франківська область, Київ і Київська область, Кропивницький (колиш. Кіровоград) та Кіровоградська область, Львів і Львівська область, Миколаїв і Миколаївська область, Одеса та Одеська область, Полтава і Полтавська область, Рівне та Рівненська область, Суми і Сумська область, Тернопіль та Тернопільська область, Харків і Харківська область, Херсон і Херсонська область, Хмельницький та Хмельницька область, Черкаси і Черкаська область, Чернігів та Чернігівська область, Чернівці та Чернівецька область.



Рейтинг: 5.0 з 5 (голосів: 5)

Top